Ieder kind telt
Sinterklaasfeest 

Op 5 december was het dan zover. Sinterklaas bracht zijn jaarlijkse bezoek aan Hoffenne.
Alle kinderen van de school, leerkrachten en ouders stonden op het schoolplein vol spanning te wachten op de Sint en zijn Pieten.
                
Om kwart voor 9 zagen we Sinterklaas aankomen met een Zwarte Piet. De Sint vertelde aan Juf Ingrid, dat de Letterpiet al een hele tijd onvindbaar was. Waar was de Letterpiet nu? Ineens zagen we een bakkersjongen op een fiets aankomen, met achterop de Letterpiet met een banketletterdoos in zijn handen. Heel snel renden de bakkersjongen en Letterpiet naar Sinterklaas. Piet had wel even iets uit te leggen.
                
Net als ieder jaar lieten de kinderen de Sint een mooie dans zien onder leiding van Juf Nelie. Daarna gingen we snel naar binnen, want het was best wel koud buiten. De Sint en de Pieten kregen een lekker kopje koffie. Nu kon het grote feest beginnen. Eerst mochten de peuters een bezoekje brengen aan Sinterklaas. Daarna de kleutergroepen en groep 3/4. De Letterpiet had gelukkig de laatste letter van de zin voor op de wand van de speelzaal weer gevonden bij de bakker. En nu zagen we de hele zin : "Sinterklaas is jarig", maar nu met alle letters.
Ondertussen werden in de groepen 5 t/m 8 de prachtige surprises uitgepakt en de mooie en leuke gedichten voorgelezen .'s Middags was er nog een gezellige Sinterklaasbingo voor de groepen 5 t/m 8.
Dank u wel Sinterklaas, voor alle mooie cadeautjes voor de kinderen van Hoffenne.
Tot volgend jaar weer, lieve Sint! Het was een geweldig feest!